YOU ME SUSHI

YOU ME SUSHI Sushi & Teppanyaki

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 4752 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij You Me Sushi. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 17:32 Niemand heeft zulke lekkere ebi tempura! Saoto soep ook om te smullen...
20 mei 2022 om 20:37 Snel en vriendelijk!
18 mei 2022 om 20:35 Heerlijk gegeten . Mooie producten . Vers en een prima bezorging met een smile
14 mei 2022 om 19:59 Snelle bezorging. Sushi prima 1 viel tegen die ik niet kon plaatsen wat het was (raar velletje op de rijst)
14 mei 2022 om 19:52 Heerlijke sushi, bezorging kwartiertje eerder (wat ik prettig vond). Top wederom!
14 mei 2022 om 19:16 Echt super sushi! Hebben heerlijk gegeten gaan we zeker weer bestellen.
14 mei 2022 om 12:49 Perfect op tijd en als altijd heerlijke sushi
14 mei 2022 om 12:44 Lekkere sushi, en netjes op tijd bezorgd
14 mei 2022 om 9:58 Op afgesproken tijd. Heerlijke sushi.
10 mei 2022 om 13:54 Was Moederdag dus begrip voor wat vertraging. Normaal is bezorging van YouMe sushi sneller.
10 mei 2022 om 0:05 We hebben 175 (!) minuten moeten wachten op onze bestelling. Na vijf kwartier gebeld en kreeg te horen dat het nog 40 (!) min zou duren. En alleen excuus met reden dat het Moederdag was. Het eten was oké, alleen norivellen opvallend stug en taai.
8 mei 2022 om 22:09 Top zoals altijd