YOU ME SUSHI

YOU ME SUSHI Sushi & Teppanyaki

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3192 beoordelingen
28 feb 2020 om 20:37 Bezorgtijd door thuisbezorgd langer dan 90 min Bij bestellen om 17:50 was de indicatie 18:50. Bezorging was feitelijk om 19:47 Sushi was wel goed maar de volgende keer kunnen we t beter zelf halen. Eerste en laatste X gwbruik gemaakt van thuisbezorgd
27 feb 2020 om 20:38 Meer dan 90 minuten wachten. Ik ben er klaar mee, weer lekker zelf koken .
26 feb 2020 om 10:30 Eten was lekker! Bezorging was echter 30 minuten te laat.
24 feb 2020 om 7:53 Het eten was onwijs lekker. Echt stukken beter dan de grote sushi ketens. De bezorging was zeer op tijd. met 15 min ipv de 60 min die de app aangaf. Alleen de extra wasabi waar ik om vroeg zat er niet bij.
23 feb 2020 om 21:27 Super snelle levering , er stond een uur en had het al binnen 20 min top
23 feb 2020 om 20:16 Op zondag 17.30 besteld en voor half zeven bezorgd. Het was warm en de sushi heerlijk vers!
22 feb 2020 om 22:49 Moest er lang op wachten en dat was het zeker waard!
22 feb 2020 om 22:30 Bestelling om 1830 geplaatst met gewenst bezorgtijden 1930. Om 2000 gebeld; het zou onderweg zijn. Om 2030 werd er pas bezorgd. Eten prima, niet bijzonder.
22 feb 2020 om 18:38 Lekker eten en snelle bezorging
22 feb 2020 om 11:14 Vaker besteld en over het algemeen goed. Helaas gisteren niet, meerdere haren aangetroffen in de sushirijst. Echt een domper...
21 feb 2020 om 21:48 Wat me opviel was dat de zalm en tonijn bijzonder vers waren erg lekker dus
21 feb 2020 om 21:34 Voor het eerst een slechte ervaring. Het was gewoon niet lekker. In het algemeen smaakte de rijst waterig. Tonijn melig, Vulling van de sushi smaakloos. Jammer...